DAKWERKEN

DAKCONSTRUCTIE

Zowel bij nieuwbouw als bij renovatiewerken vormt de dakconstructie een essentieel element. Voor de dakconstructie kan er gekozen worden voor een spantendak of een keperdak. Ook corrigerende dakwerken voeren we uit.

Tijdens een persoonlijk gesprek bekijken wij graag samen met u de verschillende mogelijkheden.

DAKBEDEKKING

Er bestaan tal van manieren op uw dakconstructie af te werken (dakpannen, leien, platen, …). De keuze van de materialen bepaald in belangrijke mate het uitzicht van uw woning. U kan bij ons terecht voor advies over de verschillende soorten dakbedekking die u op de markt terugvindt.

PLATTE DAKEN

Voor het waterdicht maken van platte daken werkt ons team met EPDM. Dit vernieuwend product is UV- en ozonbestendig, mede hierdoor is het een duurzaam materiaal (20 jaar garantie). Bij het plaatsen van de EPDM kiezen wij ervoor om de naden volledig te verlassen, dit om de waterdichtheid optimaal te garanderen. Bovendien werken wij met een type EPDM met een helderwatercertificaat. Hierdoor kan u het regenwater dat via uw plat dak in uw regenwaterput terecht komt gerust gebruiken voor huishoudelijk gebruik of voor het vullen van uw vis- of zwemvijver.

DAKGOTEN – DAKOVERSTEKEN

Tenslotte is het bij een dakconstructie erg belangrijk om te zorgen voor een duurzame dakgoot of -oversteek. Op deze manier wordt het regenwater op efficiënte wijze naar uw regenwaterput of riolering geleid.

Voor de afwerking van uw oversteek heeft u tal van mogelijkheden. De binnenafwerking gebeurt in zink, koper of in EPDM. Voor de buitenafwerking kan u kiezen tussen verschillende houtsoorten, volkern of ander plaatmateriaal.

Samen met u kijken wij naar welke afwerking best bij uw woning past.